Una àvia i la seva neta en estat greu en ser atropellades per un cavall

By 20/04/2022 abril 1st, 2023 accidents
L'àvia es troba intubada amb un subaracnoidal i fractures costals i de pelvis

Les carreres de cavalls deixen diversos ferits, una dona de 69 anys i la seva néta de set, la primera encara es troba en estat greu (intubada amb un subaracnoïdal i fractures costals i de pelvis), a l’UCI de l’Hospital Universitari de Càceres, fins i tot on ha estat traslladada en ambulància. Mentre que la menor va ser derivada a l’Hospital San Pedro de Alcántara, sota observació mèdica amb pronòstic reservat i una Tomografia Computaritzada (TAC) normal, segons ha informat la Junta.

L’accident s’ha registrat cap a les 14.42 hores (a l’altura del carrer Luis Chaves) i han resultat ferits tres persones més, que han rebut l’alta al lloc dels fets, segons les dades aportades pel 112 d’Extremadura. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues unitats medicalitzades de DYA Extremadura, un vehicle de la Guàrdia Civil i una patrulla de la Policia Local.

Després de l’incident, la carrera ha estat suspesa gairebé una hora, fins que va finalitzar l’atenció dels ferits. Des de megafonia se sol·licitava als assistents a col·laborar ia utilitzar el sentit comú, instant-los a no creuar el carrer ia respectar les sortides dels genets i amazones. Tot apunta que les dues accidentades més greus (que resideixen a Arroyo) no van respectar l’advertència, es van despistar i van travessar La Corredera, lloc per on es desenvolupa la desfilada.

En el record encara perdura el policia mort el 2009, després de ser copejat, com en el cas d’avui, per un cavall.

Noticia publicada a La Ciutat el 20 de abril del 2022