La dona envestida per un cavall a Sant Joan segueix greu a la UCI de Son Espases

By 25/06/2022 enero 14th, 2023 accidents
l cavaller també està ingressat a la unitat de cures intensives de la Clínica Juaneda

La dona de 39 anys i natural de Ciutadella que va ser envestida per un cavall aquest divendres al matí als assajos dels Jocs des Pla, està ingressada en estat greu a la UCI de l’hospital de Son Espases, a Mallorca, segons han informat fonts sanitàries aquest dissabte.

La pacient presenta diverses fractures cranials amb una hemorràgia cerebral associada al fort cop al cap que va rebre en caure enterra d’esquena després de ser atropellada per un cavall as Pla al voltant de les 11.30 hores d’aquest divendres. Va ser ferida al final d’una carrera de ‘córrer abraçats’. En un primer moment va ser traslladada a l’hospital Mateu Orfila de Maó, però al capvesre va ser transportada amb l’avió-ambulància a Mallorca.

D’altra banda, pel que fa al cavaller de 27 anys que menava el cavall, també està ingressat a la UCI, però de la Clínica Juaneda a Ciutadella, en estat estable. Pateix traumetisme crànioencefalic i una contusió pulmonar. Té fractures vertebrals estables i una de cubit al braç dret pendent d’una intervenció quirúrgica.

Noticia publicada a Menorca el 25 de juny del 2022