Una coça d’un cavall a les festes de Llucmaçanes fractura la mandíbula a un jove de 14 anys

By 07/08/2023 agosto 10th, 2023 accidents
El cavall es va trencar la coa en una caiguda anterior a l'incident

Primer ensurt important a les festes patronals d’estiu que se celebren a Menorca i que tenen els cavalls com els principals protagonistes. El segon jaleo de les festes de Sant Gaietà, en el nucli poblacional de Llucmaçanes, han deixat aquest diumenge un jove de 14 anys ferit greument després de rebre l’impacte d’una coça d’un cavall.

Els centenars de persones que es van apropar a Llucmaçanes van viure moments de tensió quan la banda de música deixà de tocar la música del jaleo. Ja s’havia produït l’impacte i les imatges traslladaven preocupació, i el jove quedà amb símptomes d’hipertensió i taquicàrdia. Immediatament, fou traslladat a l’hospital Mateu Orfila de Maó, on ha passat la nit en observació.

El cavall es va trencar la coa en una caiguda i va ser en aquest moment quan va enviar una coça directa al jove de 14 anys. L’accident va aturar les celebracions i es va decidir suspendre el concert de la banda de música de Maó.

Noticia publicada a Ara Balears el 7 d’agost del 2023