Ensurt a la Festa Medieval. Un cavall desbocat es llença contra el públic sense provocar ferits

By 12/04/2022 enero 14th, 2023 accidents
El cavall va passar per damunt d’un cotxet d’una nena petita

Ensurt aquest diumenge durant l’exhibició de la Festa Medieval de Badalona, al barri de Canyadó. Segons han explicat diversos testimonis presencials al TOT, i també en diversos escrits fets arribar a la nostra redacció, un cavall desbocat van llençar-se contra el públic assistent. El cavall va passar per damunt d’un cotxet d’una nena petita i va provocar diverses caigudes a dues famílies assistents, sense més conseqüència. El cotxet de la nena va patir desperfectes. Feia poca estona que la mare tenia la criatura en braços i aquest fet va provocar un dany major. Per sort, tot plegat va acabar en un gran ensurt. Alguns dels assistents han carregat contra l’organització de la Festa Medieval per les poques mesures de seguretat durant l’exhibició de cavalls.

La Guàrdia Urbana va aixecar un acta sobre aquests fets.

Noticia publicada a Tot Badalona el 12 de abril del 2022