Una dona ferida i un cavall mort en un accident entre un cotxe i un carruatge a València

By 08/09/2019 octubre 19th, 2020 accidents
Amb este motiu ha sigut mobilitzada una dotació del Consorci Provincial de Bombers amb seu al Parc Alt Palància de Sogorb

La conductora d’un turisme ha resultat ferida en un accident de trànsit ocorregut este dissabte de matí en xocar contra un carruatge de cavalls dins del terme municipal de Viver, en la comarca de l’Alt Palància de Castelló. L’incident ha tingut lloc en l’N-234, i com a conseqüència de la col·lisió l’únic cavall del carruatge ha mort.

Amb este motiu ha sigut mobilitzada una dotació del Consorci Provincial de Bombers amb seu al Parc Alt Palància de Sogorb. Segons ha informat el Servici d’Informació del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, la dona patia ferides d’escassa consideració i ha pogut eixir del vehicle per si mateixa. Fins al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància, que va atendre a la dona de les ferides ‘in situ’.

Noticia publicada a Catalunya Diari el 8 de setembre del 2019