3 FERIDES LLEUS AL BOLCAR UN CARRO ALS TRES TOMBS DE RUBI

By 05/05/2019 mayo 19th, 2019 accidents
Un carruatge va començar a accelerar fins que va xocar contra el carro del davant i va acabar bolcant a terra.

Un dels fets més destacats i que va posar en alerta durant uns minuts als assistents dels Tres Tombs va ser quan un dels carros va bolcar. L’accident es va produir al principi de la Rambla Joan Miró cap a les 12:30h del migdia.

Un carruatge va començar a accelerar fins que va xocar contra el carro del davant i va acabar bolcant a terra. En ell anaven 7 persones: cinc infants i dos adults. Les assistències mèdiques van actuar ràpidament i van atendre a 6 persones, però només van haver d’emportar-se en ambulància a 3 d’elles, ferides de poca gravetat.

Noticia publicada a TotRubí el 5 de maig del 2019