Un carro atropella una dona que muntava un cavall durant els Tres Tombs

By 25/02/2018 mayo 19th, 2019 accidents
Una dona ha caigut del cavall i les rodes d’un carro li han passat sobre la cama durant els Tres Tombs de Molins de Rei. A més, durant la protestes de grups animalistes demanant l’abolició de la festa un manifestant ha estat agredit.

Els Tres Tombs de Molins de Rei, que es presentaven amb canvis al recorregut pensant en el benestar animal, han estat alterats per un accident, primer, i una agressió, després. A la part alta del carrer Jacint Verdaguer, una de les participants ha caigut del cavall en què anava i li ha acabat passant la roda d’un carro per sobre la cama.

Segons fonts municipals, el cavall que muntava s’ha posat nerviós, ha tirat enrere i ha topat amb el carro que tenia darrere. La dona ha caigut a sobre les mules que portaven aquest carro, aquestes també s’han alterat i el carro que portaven li ha passat per sobre la cama.

L’afectada era de Molins de Rei i anava a cavall al davant d’un carruatge de Castellbisbal, que és el que li ha passat per sobre i ha estat retirat després de l’accident. A més de la cama trencada, la situació s’ha complicat per l’angoixa que ha produït en la dona, que ha requerit l’actuació d’una ambulància medicalitzada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per poder-la sedar al lloc dels fets. Això ha mantingut una part dels carros aturats a la part alta del carrer Verdaguer durant una hora. S’han acabat reincorporant més endavant, quan la resta de carros ja havia seguit amb el recorregut. També hi ha anat una altra ambulància del SEM i la de la Creu Roja que feia l’acompanyament

Fragment de la noticia publicada a Viu Molins de Rei el 25 de febrer del 2018