Un home resulta ferit en desbocar-se un cavall als Tres Tombs d’Igualada

By 21/01/2018 febrero 27th, 2019 accidents
Ha estat traslladat a l´hospital amb contusions i danys al turmell

Poc després de dos quarts d´una d´avui diumenge, durant el transcurs dels Tres Tombs d´Igualada, un home ha resultat ferit. Ha estat durant el primer tomb quan un cavall s´ha desbocat i ha passat per sobre el carreter que el duia, a peu.

Conseqüentment el carro, que consistia d´una cisterna d´època, ha trepitjat el peu de la víctima. L´incident ha tingut lloc al Passeig Verdaguer cantonada amb Carrer Santa Caterina. En primer lloc s´ha apropat una ambulància que formava part de la seguretat preventiva de l’esdeveniment.

Se li han practicat les primeres cures improvisadament en uns baixos a l´espera que arribés l´ambulància medicalitzada del SEM, que ha aparegut poc després. La víctima, d´uns 60 anys d´edat formava part de la comitiva traginera; ha estat traslladat a l´hospital amb contusions i d

Noticia publicada a Regió 7 el 21 de gener del 2018