Mor un home que participava en una romeria a Terrassa

By 02/06/2017 enero 14th, 2023 accidents
Un cavall que arrossegava un carro s’ha desbocat i ha envestit un grup de persones assistents

Aquesta matinada un home de 41 anys ha mort i dues persones més han quedat ferides a Terrassa, durant la Romeria del Rocío de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya.L’alcalde de la localitat, Jordi Ballart, ha explicat a RAC1 com van anar els fets.

Segons ens confirmen Emergències, els fets han passat a un quart de dues de la matinada. Un cavall dels que participava a la romeria s’ha desbocat i el carro que portava ha atropellat un grup de persones. La víctima pertanyia a una germandat rociera de Sant Adrià i ha estat atropellat mentre feia el camí cap al recinte de Can Petit, a la zona de Torrebonica. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques i de la Creu Roja, de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha explicat que tots els protocols de seguretat es va complir estrictament.

Malgrat lamentar l’accident, la FECAC aclareix que mantindrà la totalitat del programa d’actes previst, i avui al matí està previst que les carretes de les germandats del Rocío vagin arribant al recinte de Can Petit a través de la via verda de Torrebonica i altres camins. Esperen retre un homenatge a la víctima aquesta tarda, durant la recepció i presentació de les entitats.

Noticia publicada a Rac1 el 3 de juny del 2017