Una dona ferida de gravetat en un accident als Tres Tombs de Terrassa

By 21/02/2016 febrero 27th, 2019 accidents
La genet, veïna de Vacarisses, ha perdut el control del seu cavall abans de l'inici de la cercavila

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc un accident just a l’inici de la cercavila dels Tres Tombs de Terrassa. Els fets han ocorregut abans de les onze del matí, mentre els carruatges i cavalls s’estaven preparant per sortir des de la zona dels dipòsits de Can Boada.

Segons ha pogut ser testimoni La Torre, una dona ha perdut el control del seu cavall i ha patit una forta caiguda. La genet ha pogut controlar l’animal durant els segons que aquest -totalment desbocat- ha travessat el descampat de terra però un cop ha tocat asfalt ja no ha pogut fer res i ha patit una greu caiguda. La víctima és una dona d’uns 30 anys i veïna de Vacarisses.

Ràpidament, els serveis d’emergències mèdiques de Creu Roja han atès la noia. Diverses dotacions han estat treballant per estabilitzar-la durant gairebé una hora. Finalment, la dona ha estat evacuada amb helicòpter del SEM a l’Hospital Vall d’Hebron amb pronòstic «molt greu» per un fort traumatisme cranial. La noia ha perdut el coneixement però poc després l’ha recuperat.

Segons ha manifestat a La Torre el president de l’Associació d’Amics de Sant Antoni Abat, Joaquim Riera, la noia no pertanyia a l’entitat i hauria vingut a manera particular.

Com a conseqüència d’aquesta desgràcia, la cercavila ha començat amb una estona de retard, ja que els serveis d’ambulància estaven tots ocupats i no es podia garantir la seguretat dels assistents. Un cop iniciada, els carruatges i genets han circulat pels carrers cèntrics de Terrassa amb normalitat i sense més incidències.

Noticia publicada a La Nació el 21 de febrer del 2016