Una geneta ferida durant la celebració de Sant Antoni

By 17/01/2016 octubre 19th, 2020 accidents
El cavall s'ha desbocat, relliscant a la plaça d'Octavià i caient a sobre la noia

La tradicional rua dels Tres Tombs per celebrar Sant Antoni a Sant Cugat ha finalitzat aquest diumenge, 17 de gener, amb una geneta ferida.

L’accident s’ha produït a la plaça d’Octavià. Al carrer de la Creu, un cavall s’ha desbocat, i en arribar al començament del carrer de Santiago Rusiñol, l’animal ha relliscat, caient sobre de la geneta.

La noia ha estat ràpidament atesa pels serveis d’emergències que acompanyaven la rua, així com diferents metges que estaven entre el públic. La geneta es queixava d’un fort cop a la cama sobre la qual havia caigut l’animal, que no la podia moure, i ha estat traslladada a l’hospital amb ambulància.

El cavall també ha rebut diversos cops, i ha hagut de ser aturat per diferents persones que han intentat tranquil·litzar-lo.

Aquest no ha estat l’únic animal que ha caigut durant la rua. Diferents animals han relliscat en aquest tram de la plaça d’Octavià, alguns d’ells caient a terra, tot i la sorra que s’havia posat a terrar per mirar d’impedir-ho.

Video de l’incident

Noticia publicada a Tot Sant Cugat el 17 de gener del 2016