Ensurt en bolcar un carro abans del Passant dels Tres Tombs de Taradell

By 10/01/2016 octubre 19th, 2020 accidents

Abans de començar el Passant dels Tres Tombs de Taradell aquest diumenge hi ha hagut un ensurt quan ha bolcat un carruatge. Sembla ser que ha estat a la zona de Panedes, quan es dirigia cap al poble per formar part del passant.

Segons fonts de la comissió dels Tonis de Taradell, l’incident no ha passat d’aquí, tot i que el nen que anava sobre el carro ha estat traslladat a un centre hospitalari de Vic per descartar alguna lesió. Allà se li han fet algunes proves que han confirmat que està bé de salut. Tot i això, a primera hora de la tarda encara estava en observació.

L’incident ha generat certa rumorologia, però la comissió dels Tonis ha confirmat a taradell.com que està bé de salut i no té cap tipus de problema de mobilitat com s’ha especulat.

Noticia publicada a Taradell Punt Com el 10 de gener del 2016