Un ferit greu després d’un accident amb un cavall en un acte a Can Santeugini

By 19/10/2014 enero 14th, 2023 accidents
Un dels tres cavalls es va exhaltar i va arrencar a córrer

El president de l’Associació de Veïns de Can Santeugini es troba ingressat en estat greu després de patir ahir un accident a l’acte organitzat per l’entitat a l’urbanització.

L’acte, un dinar popular amb una caldereta preparada pels mateixos veïns, comptava amb la col·laboració dels Amics de Sant Antoni, que hi van participar oferint passejades amb carro per als assistents.

Segons han explicat des de l’entitat, quan les passejades ja s’havien acabat, a quarts d’una del migdia, un dels tres cavalls es va exhaltar i va arrencar a córrer, moment en que el president de l’AAVV va intentar aturar-lo. El cavall, però, li va passar per sobre, provocant-li una greu ferida a la cama.

El ferit, que va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa, va ser operat amb èxit i a hores d’ara es troba a la UCI recuperant-se malgrat seguir en estat greu, segons han confirmat des de l’Ajuntament.

Noticia publicada a 722 el 19 de octubre del 2014