Un traginer va resultar ferit de gravetat en un aparatós accident als Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú

By 20/01/2010 octubre 19th, 2020 accidents
Ensurt als Tres Tombs

Era el carro de la sínia d’en Guerrero, de Vilanova i la Geltrú, i participava un any més en l’acte central de la festa major d’hivern de la ciutat. La pluja no només va deslluir la festa, sinó que també va provocar més d’un ensurt per les relliscades dels animals, dels participants i dels espectadors. La majoria no van tenir conseqüències massa importants, però un dels carreters que van participar als Tres Tombs va resultar ferit de gravetat, tot i que ja evoluciona de forma favorable  tot i que continua ingressat a l’hospital.

Els fets van tenir lloc al carrer de l’Aigua, tot just en el tram afectat per les obres de la plaça de les Neus. Allà, el carreter va relliscar per culpa de l’aigua, però també del mal estat del terra que va ser arranjat de forma provisional per a la celebració de la desfilada de bèsties, carros i carruatges però que va quedar molt malmès amb el pas dels Tres Tombs. L’home va caure a terra i no va poder evitar que el carro li passés per sobre. Concretament, una de les rodes va provocar-li ferides de consideració a la cama que van obligar als serveis sanitaris a traslladar-ho amb caràcter d’urgència fins a l’hospital. Prèviament, un espectador dels Tres Tombs que era metge va poder donar-li la primera assistència en el mateix lloc dels fets.

Noticia publicada a Eix Diari el 20 de gener del 2010